Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
GFS800SDB Yamaha FS800 Yamaha FS800 SAND BURST
GFS800SDB Yamaha FS800 Yamaha FS800 SAND BURST GFS800SDB Yamaha FS800 Yamaha FS800 SAND BURST GFS800SDB Yamaha FS800 Yamaha FS800 SAND BURST GFS800SDB Yamaha FS800 Yamaha FS800 SAND BURST

Yamaha FS800 SAND BURST

3 999,-
-+
Akustisk westerngitar med liten og slank kropp, massivt granlokk, sider og bunn av nato/okume og natohals med gripebrett av palisander.
Produktinfo

Navnet Yamaha har i løpet av en lang karriere opparbeidet seg ett navn som er synonymt med enkel eleganse og kvalitet som overgår hva man vanligvis kan forvente i en gitt prisklasse. FS800 er en av Yamahas standard westerngitarer med et enkelt og tradisjonelt utseende, men med en enestående kvalitet til en overkommelig pris. Den lille og slanke kroppen er perfekt, ikke bare for unge musikere, men også for fingerpicking.

Yamaha R&D Division har gjennom banebrytende akustisk analyse klart å utvikle en FS-serie med enda mer kraft i både bass- og mellomregisteret. Gitaren har ny skallopert X-bracing og massivt granlokk for å gi en sterk kvalitetslyd, og innlegg i hodet, som sammen med bindingene på gripebrettet og gjennomført feilfritt håndverk gir en aura av kvalitet og eleganse.