Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
GFG830TBS Yamaha FG830 Yamaha FG830 TBSB Tobacco Brown Sunburst
GFG830TBS Yamaha FG830 Yamaha FG830 TBSB Tobacco Brown Sunburst GFG830TBS Yamaha FG830 Yamaha FG830 TBSB Tobacco Brown Sunburst GFG830TBS Yamaha FG830 Yamaha FG830 TBSB Tobacco Brown Sunburst GFG830TBS Yamaha FG830 Yamaha FG830 TBSB Tobacco Brown Sunburst

Yamaha FG830 TBSB

Tobacco Brown Sunburst

5 800,-
-+
Er du ute etter en overkommelig western-modell er Yamaha FG 830 et natulig valg. Med kjent Yamaha-kvalitet og tradisjonelt utseende imponerer modellen sammelignet med andre modeller i klassen. Gitaren er en akustisk westerngitar med klassisk tone, massivt granlokk, sider og bunn av rosewood (palisander) og natohals. Gripebrettet er av rosewood. 
Produktinfo
Alternativer

Produsenten Yamaha er synonymt med kvalitet som langt overgår hva man vanligvis forventer seg i en viss prisklasse. FG-serien har siden helt sinden 1966 levert en mektig og varm westernlyd til en veldig god pris og i løpet av over 50 år har Yamaha utviklet og produsert over 200 ulike FG-modeller.

Yamaha R&D Division har gjennom avansert akustisk analyse utviklet en FG-serie med enda mer kraft i både bass- og mellomtoneregisteret. Gitaren har en helt ny skallopert X-bracing og heltre granlokk for å gi en vakker tone. modellen har innlegg i headstocken, som sammen med bindingene på gripebrettet og gjennomført feilfritt håndverk gir en aura av kvalitet og eleganse.