Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
GFG800NT Yamaha FG800NT Yamaha FG800 NATURAL
GFG800NT Yamaha FG800NT Yamaha FG800 NATURAL GFG800NT Yamaha FG800NT Yamaha FG800 NATURAL GFG800NT Yamaha FG800NT Yamaha FG800 NATURAL GFG800NT Yamaha FG800NT Yamaha FG800 NATURAL

Yamaha FG800 NATURAL

3 999,-
-+
 Westerngitar med lokk av sitkagran, sider og rygg i nato og natohals med gripebrett av palisander. Gitaren er i kjent Yamaha-stil imponerende vellåtende og et av de beste kjøpene i klassen.
Produktinfo
Alternativer

Navnet Yamaha er synonymt med enkel eleganse og kvalitet som overgår hva man vanligvis forventer seg i en viss prisklasse. FG-serien har siden 1966 levert en stor og rik westernlyd til en utrolig god pris, og i løpet av over 50 år har Yamah utviklet og produsert ikke mindre enn 200 ulike FG-modeller.

Yamaha R&D Division har gjennom banebrytende akustisk analyse klart å utvikle en FG-serie med enda mer kraft i både bass- og mellomregisteret. Gitaren har ny skallopert X-bracing og massivt granlokk for å gi en sterk kvalitetslyd, og innlegg i hodet, som sammen med bindingene på gripebrettet og gjennomført feilfritt håndverk gir en aura av kvalitet og eleganse.