Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
9624211 Martin  MARTIN OM-21 (2018)

MARTIN OM-21 (2018)

32 999,-
-+

Martin OM-21 er med sin slanke hals en drøm å spille på. Her får du en mindre kroppsform, spekket med heltre sitkagran i topplokket og heltre indisk rosewood i sider og bunn.

Produktinfo

Den elegante og moderne High Performance Neck på OM-21 gjør denne modellen til en drøm å spille på. Bygget av solid East Indian Rosewood i rygg og sider, Sitka gran lokk og polert blank finish. 

 

Sitkagranlokk:
Sitkagran (Picea sitchensis) brukes i lokket på 85-90% av gitarene fra C.F. Martin og andre gitarprodusenter. Grunnen til dette er den lave vekten, høye styrken, og de jevne årringene, som gjør det til et av verdens mest allsidige gitartreverk. Passer fint på alt fra strumming til fingerspill. Med et høykvalitets sitkagranlokk har man en suveren grunnlyd og kan la treverket i sarg og bunn farge lyden.

 


Indian Rosewood:
Indian Rosewood (Dalbergia latifolia) er et av mest populære gitartreverkene gjennom tidene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er et oljete, men samtidig solid treverk som tilfører varme og klarhet til tonen. Allsidighet og detaljrikhet er de viktigste karakteristikkene til dette treverket. Ettersom Indian Rosewood er et fullfrekvenstreverk klarer det å formidle en dypere bass enn hva som er mulig med f.eks Mahogany. Samtidig beholder Indian Rosewood klarheten og detaljene gjennom hele mellomtonen og oppover i diskantområdet. Rett og slett det foretrukne tonetreverket i sarg og bunn hos de fleste klassiske gitarister!Trevirke har i mange år vært et av de mest brukte treverkene i high-end gitarer, hvilket har ført til at trevirke i dag er beskyttet av CITES. Gitarer som inneholder dette trevirke har derfor noe lenger leveringstid enn normalt, da eksport krever en søknadsprosess samt dokumentasjon på trevirkets opphav.