Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
9600311 Martin 9600311 Martin LX1E
9600311 Martin 9600311 Martin LX1E 9600311 Martin 9600311 Martin LX1E

Martin LX1E

6 850,-
-+
Akustisk mini-westerngitar med heltre-granlokk og kropp i HPL (kunststoff) med mahognimønster samt Fishman Isys T pickupsystem. Inkl. gigbag.
Produktinfo
Tilbehør
Alternativer

Martin er og blir giganten når det dreier seg om ståstrengsgitarer og det er ikke uten grunn. For det første ville ikke gitaren vært slik vi kjenner den i dag om det ikke hadde vært for C.F Martin. Martin har på egenhånd skapt mange kjente features, som vi idag tar for gitt, f. eks. dreadnought-formen og X-brace-avstivning av lokket. Ingen annen produsent har i den grad preget gitarens utvikling. Med introduksjon av nye, banebrytende modeller, blir vår forestilling om hvordan en akustisk gitar skal være, satt på prøve, og dette er intet mindre enn imponerende!

X-serien har det klassiske massive Sitka-granlokket, som Martin er kjent for, men kroppen konstruert av et kunststoff - HPL - gjør gitaren billigere å produsere. Det gir også en stor og muskuløs tone og gjør gitaren ekstremt holdbar - enda et eksempel på at Martin fortsetter å utvikle den akustiske gitaren til fordel for oss alle.