Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
9621350 Martin 9621350 Martin HD-35

Martin HD-35

35 995,-
-+
C.F. Martin HD-35 er en av de beste Martin Standard series gitarene som blir produsert, og lydkvaliteten på dette mesterverket må bare prøves.
Produktinfo
Tilbehør
Alternativer

C.F. Martin HD-35 er en av de beste Martin Standard series gitarene som blir produsert, og lydkvaliteten på dette mesterverket må bare prøves.

I sarg og bunn finner du heltre av indian rosewood (dalbergia latifolia). Dette treverket har en klangfarge mange gitarister foretrekker fremfor f.eks mahogny og sapele. Indian Rosewood er et full-range-treverk med veldig detaljert bass, mellomtone og diskant, og det foretrukne treverket på de fleste high-end Martin-gitarer.

Lokket er laget av sitkagran (som de fleste Martin-gitarer), men hvis man hører den opp mot rimeligere modeller merker man at treverket som velges til denne modellen er jevnere og klarere i klangen, samtidig som det også er kosmetisk mye penere..

Når du kombinerer indinan rosewood med dreadnaught-formen, skallopert bracing og ben i både nøtt og sadel får du en gitar som er de fleste rytmegitaristers drøm. I et hektisk lydbilde (pop/rock-sjangeren) med mange instrumenter kan man også vurdere en gitar med OM, 000 eller jumbo-kroppsformene, mens denne dreadnaught-gitaren gjerne stikker seg mer ut og er derfor ofte foretrukket i singer/songwriter-sjangeren og til blues/rock der man ønsker at gitaren skal skinne mer gjennom. Dette blir helt individuelt, men vi hjelper deg selvfølgelig å finne den gitaren som har akkurat den lyden du leter etter. Med et bredt utvalg av Martin-modeller kan du få sammenlignet og funnet den modellen som passer for deg.

Man skal heller ikke kimse av utssendet til HD-35. Den ser rett og slett fantastisk ut, og alt fra den hvite bindinga, gloss finish, HD-zig-zag-mønsteret og den tredelte Rosentre-bunnen gjør den til et kunstverk i tillegg til et fantastisk instrument.

HD-serien til Martin gir deg utrolig mye lyd og utseende i forhold til hva det koster. Det er ikke mye ornamentering, men innmellom stemmer det at "less is more". HD-35 oser av kvalitet og profesjonelt håndtverk.

En god akustisk gitar er et levende instrument som er avhengig av riktig fuktighet. Husk at når den relative luftfuktigheten synker under 45% (som den gjør i Norge om vinteren) kan halsen på gitaren vri seg og kroppen kan tørke ut og sprekke. Det er lett å holde gitaren din ”frisk”, og på Backstage Musikk får du tips og råd for hvordan Martin-gitaren din får riktig fuktighet uten at det koster deg en krone.

Vi garanterer at gitaren får komplett sjekk, service (tilpasset dine ønsker) og er klar til levering innen 3 virkedager (vanligvis 1 dag) (da leverer vi også evt på posten innen 3 dager hvis den skal sendes) Vi har som mål å være best i norge på service og kompetanse om instrumentene vi selger, så hvis det er noe som helst vi kan hjelpe deg med er det bare å gi beskjed!

NB: Vi kan også modifisere denne modellen med f.eks montering av mikrofonsystem. Da betaler du bare matrialkostnadene og monteringen er gratis. Bare ta kontakt, så finner vi noe som passer deg.