Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
9601766 Martin 9601766 Martin GPCPA4 Shaded
9601766 Martin 9601766 Martin GPCPA4 Shaded 9601766 Martin 9601766 Martin GPCPA4 Shaded

Martin GPCPA4 Shaded

22 995,-
-+
Flott allround-gitar med heltre sitkagran i topplokket og heltre sapele i sider og bunn. Grand performance kroppsformen er svært allsidig og låter like fint til strumming som til fingerspill.
Produktinfo
Tilbehør
Alternativer

Flott allround-gitar med heltre sitkagran i topplokket og heltre sapele i sider og bunn. Grand performance kroppsformen er svært allsidig og låter like fint til strumming som til fingerspill. Topplokket har en flott edge-burst.

 

 

Sitkagran (Picea sitchensis) brukes i lokket på 85-90% av gitarene fra C.F. Martin og andre gitarprodusenter. Grunnen til dette er den lave vekten, høye styrken, og de jevne årringene, som gjør det til et av verdens mest allsidige gitartreverk. Passer fint på alt fra strumming til fingerspill. Med et høykvalitets sitkagranlokk har man en suveren grunnlyd og kan la treverket i sarg og bunn farge lyden.

 

Sapele er et afrikansk trevirke som har mange av de samme egenskapene som mahogany, men med noe mer utpreget topp. Trevirke har ikke fullt så tette årringer som mahogany da treet vokser mye raskere og dermed er rimeligere og lettere å få tak i.

 

Gitaren har cutaway og et innebygd Fishman F1 analog mikrofonsystem som lar deg koble direkte opp på en gitarforsterker eller et PA-anlegg.