Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
9620280 Martin 9620280 Martin D-28

Martin D-28

33 495,-
-+
D-28 har heltre av indian rosewood (dalbergia latifolia) i sarg og bunn. Indian Rosewood er et oljete treverk som sørger for en god, kraftig og kompakt bassrespons samtidig som det lette og kraftige sitkagranlokket gir mye klarhet og åpenhet i tonen.
Produktinfo
Tilbehør
Alternativer

Martin D-28 er en traver som en hver gitarist er "pliktig" å prøve.

 

D-28 har heltre av indian rosewood (dalbergia latifolia) i sarg og bunn. Indian Rosewood er et oljete treverk som sørger for en god, kraftig og kompakt bassrespons samtidig som det lette og kraftige sitkagranlokket gir mye klarhet og åpenhet i tonen.

 

Dreadnaught-formen gjør at du får høyt volum når du spiller, og det er brukt Martins standard-bracing som gjør at du får en balansert lyd med god projektering fremover. Lavprofilhals, bensadel, glossy kropp og satinert finish på halsen gjør at denne gitaren er både et fantastisk instrument og et vakkert møbel.

 

Så hva skiller denne fra f.eks HD-28? (som koster noen tusenlapper mer og som selvfølgelig også er i standardutvalget vårt). Hvis vi ser bort fra det utseendemessige så er den ene store forskjellen at bracingen i lokket på HD-28 er scalloped. Da får man mer volum og et mer komplisert lydbilde fra gitaren (gir både mer overtoner og mer detaljert bass og diskant). Dermed kan man gjerne si at HD-28 er en objektivt sett bedre gitar, men særlig for hardtslående rytmegitarister i pop-rock-sjangeren gjelder ofte uttrykket at "less is more". Hvis du f.eks skal bruke gitaren på scenen er det ikke automatisk slik at den "beste" og mest kompliserte lyden er den som passer best lydbildet ditt. Nettopp derfor er D28 særlig godt egnet dersom du vil ha bygget inn preampsystem og/eller mikrofon. (Vi gjør forøvrigvanligvis det på under 24t og du betaler kun materialkostnadene på gitarer kjøpt hos oss). Til syvende og sist må du selv velge gitaren som passer deg, men en D-28 og HD-28 er obligatoriske å prøve for enhver gitarist. Ta gjerne kontakt for mer detaljert info.

 

Den beste måten du virkelig kan forstå et instrument på er ved å spille på den selv. Kom gjerne innom for å prøve den, og hvis du ikke har mulighet, så husk at når du kjøper den over nettet har du 14 dagers angrefrist. Det er lov å ombestemme seg!

 

En god akustisk gitar er et levende instrument som er avhengig av riktig fuktighet. Husk at når den relative luftfuktigheten synker under 45% (som den gjør i Norge om vinteren) kan halsen på gitaren vri seg og kroppen kan tørke ut og sprekke. Det er lett å holde gitaren din "frisk", og på Backstage Musikk får du tips og råd for hvordan Martin-gitaren din får riktig fuktighet uten at det koster deg en krone. Prisen er inkludert hardcase.

 

 

NB: Vi kan også modifisere denne modellen med f.eks et L.R. Baggs Element aktivt mikrofonsystem (eller et hvilket som helst annet), og da vil den ha mye fleksibilitet samtidig som den tåler høye volum uten feedback. Da betaler du bare matrialkostnadene, og monteringen er gratis.