Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
9611820 Martin 9611820 Martin 00-18
9611820 Martin 9611820 Martin 00-18 9611820 Martin 9611820 Martin 00-18

Martin 00-18

30 450,-
-+
En spennende gitar fra standard-serien til Martin, med sitkagran i topplokket og mahogany i sider og bunn. Gitaren har litt mindre kroppsform enn for eksempel D18 og egner seg veldig godt til blant annet fingerspill og deltablues.
Produktinfo
Tilbehør
Alternativer

Sitkagranlokk: 
Sitkagran (Picea sitchensis) brukes i lokket på 85-90% av gitarene fra C.F. Martin og andre gitarprodusenter. Grunnen til dette er den lave vekten, høye styrken, og de jevne årringene, som gjør det til et av verdens mest allsidige gitartreverk. Passer fint på alt fra strumming til fingerspill. Med et høykvalitets sitkagranlokk har man en suveren grunnlyd og kan la treverket i sarg og bunn farge lyden.

 

Mahogany har tette og jevne årringer samtidig som det er et relativt hardt treverk. For å sette det veldig på spissen får denne gitaren et litt smalere frekvensregister med mye mellomtone. Konsekvensen blir at gitaren stikker seg mer ut i hektiske lydbilder, og dermed egner seg perfekt til live-bruk og i pop/rock-sammenhenger. Indian Rosewood er oljete treverk og sørger for en kraftig og kompakt bassresons.

 

 

NB: Vi kan også modifisere denne modellen med f.eks et L.R. Baggs Element aktivt mikrofonsystem (eller et hvilket som helst annet), og da vil den ha mye fleksibilitet samtidig som den tåler høye volum uten feedback. Da betaler du bare matrialkostnadene, og monteringen er gratis.