Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
9601520 Martin 9601520 Martin 00-15M
9601520 Martin 9601520 Martin 00-15M 9601520 Martin 9601520 Martin 00-15M

Martin 00-15M

17 995,-
-+
C.F. Martin 00-15M tar det beste fra D-15M, med heltre mahogany i alle bauger og kanter, men kroppen er 00-størrelse (noe mindre).
Produktinfo
Tilbehør
Alternativer

Med satinert finish, vintage tunere, medfølgende hardcase og selvfølgelig velkjent USA-kvalitet fra Martin går du ikke feil med denne.

 

C.F. Martin 00-15M tar det beste fra D-15M, med heltre mahogany i alle bauger og kanter, men kroppen er 00-størrelse. Dette gjør at den egner seg bedre til fingerspill og andre spillestiler der du er ute etter nydelig balansert lyd. Låter kort fortalt som en OM-modell, men med 1/16" smalere hals føles den raskere og mer lettspilt.

 

Mahogany har tette og jevne årringer samtidig som det er et relativt hardt treverk. For å sette det veldig på spissen får denne gitaren et litt smalere frekvensregister med mye mellomtone. Konsekvensen blir at gitaren stikker seg mer ut i hektiske lydbilder, og dermed egner seg perfekt til live-bruk og i pop/rock-sammenhenger. Med mye mellomtone og litt mindre kropp er gitaren det perfekte valget for deg som spiller deltablues.

 

Hvis du er ute etter en gitar med kraftigere bass til rytmegitarspill og mer volum vil en dreadnaught være et bedre alternativ. Det er kort fortalt kun du som kan velge hvilken modell du liker best, så hvorfor ikke ta turen innom oss for å prøve.

 

Uansett hvilken gitar man vurderer i denne prisklassen er denne gitaren blant de som bør kjennes. Den kommer selvfølgelig med original Martin hardcase og vi har gratis frakt.

 

NB: Vi kan også modifisere denne modellen med f.eks et L.R. Baggs Element aktivt mikrofonsystem (eller et hvilket som helst annet), og da vil den ha mye fleksibilitet samtidig som den tåler høye volum uten feedback. Da betaler du bare matrialkostnadene, og monteringen er gratis.