Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
LR-4 P.T. Alhambra LR-4 P.T. Alhambra LR-4 P.T. Håndlaget spansk gitar
LR-4 P.T. Alhambra LR-4 P.T. Alhambra LR-4 P.T. Håndlaget spansk gitar LR-4 P.T. Alhambra LR-4 P.T. Alhambra LR-4 P.T. Håndlaget spansk gitar

Alhambra LR-4 P.T.

Håndlaget spansk gitar

6 499,-
-+
Alhambra 4P er innstegsmodellen i konservatorie-serien deres. Oppgradert med laminert indianrosewood i sarg og bunn og bygget med høyere sortering på alt treverk  LR4-PT er en videreføring av dette designet. Her får du Pepe Toldo sin berømte Sound Reflector som gjør at du hører det samme som tilskuerne som sitter forran deg.
Produktinfo
Tilbehør
Alternativer

 

En utfording når man spiller gitar er at man selv sitter bak gitaren og ikke får hørt nyansene av gitarspillet og hvordan det høres ut for dem som sitter noen meter forran deg. Med denne modellen får du hørt hvordan alle andre hører ditt gitarspill. Det gjør det både morsommere å øve og det gjør at det er lettere å øve inn nyanser i spilleteknikk.

Cedar:
Cedertre-toppen er mykere og har mer varme og også en tendens til å forsterke lyden ved fingerspill Dette får fingerspill til å låte veldig klart og imponerende på denne gitaren. Dersom man spiller mye flatpicking/strumming kan et granlokk gi enda mer volum, men ved fingerspill er det cedar som typisk gir den kraftigste tonen. Grunnen til denne forskjellen er at ceder-lokket vil nå et "metningspunkt" der det ikke kan produsere mer volum veldig harde anslag. Dermed vil det forekomme en kompresjon av lyden som endrer karakteristikken og klangfargen i tonen og kan brukes til å fremheve enkelttoner eller partier på en unik måte. Derfor er Cedar ofte det foretrukkede treverket i lokket på en tradisjonell spansk gitar.

Indian Rosewood:
Indian Rosewood (Dalbergia latifolia) er et av mest populære gitartreverkene gjennom tidene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er et oljete, men samtiig solid treverk som tilfører varme og klarhet til tonen. Allsidighet og detaljrikhet er de viktigste karakteristikkene til dette treverket. Ettersom Indian Rosewood er et fullfrekvenstreverk klarer det å formidle en dypere bass enn hva som er mulig med f.eks Mahogany. Samtidig beholder Indian Rosewood klarheten og detaljene gjennom hele mellomtonen og oppover i diskantområdet. Rett og slett det foretrukne tonetreverket i sarg og bunn hos de fleste klassiske gitarister!

Ibenholt (ebony) gripebret:
Ebony har i århundrer vært ansett som det ultimate treverket å lage gripebrett av. Det er jevnt, veldig hardt og dessuten utrolig stabilt. Det transporterer også lyd på en veldig god måte, og derfor brukes dette så godt som alltid som gripebrett på virkelige høykvalitetsinstrumenter.

Mahogany (Entandrophagma Cylindricum) hals:
Mahogany-halser er sterke og har god overføring av lyd. Treverket gir deg en varm og tydelig tone med mye detaljer. Riktignok lages concert-modellene med en spesialversjon av cedar i halsen som har enda litt bedre lydmessige kvaliteter, men dette trekker også prisen oppover. I prisklassen under 10.000kr gir mahogany deg helt klart mest for pengene når det kommer til halskonstruksjoner.

Specs

TOP Solid Red Cedar
SIDES & BACK Laminated Indian Rosewood
NECK Mahogany
FINGERBOARD Ebony
MACHINE HEADS Gold Plated