Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
Linea Profesional Alhambra Linea Profesional Alhambra Linea Profesional Håndlaget spansk gitar
Linea Profesional Alhambra Linea Profesional Alhambra Linea Profesional Håndlaget spansk gitar Linea Profesional Alhambra Linea Profesional Alhambra Linea Profesional Håndlaget spansk gitar Linea Profesional Alhambra Linea Profesional Alhambra Linea Profesional Håndlaget spansk gitar Linea Profesional Alhambra Linea Profesional Alhambra Linea Profesional Håndlaget spansk gitar

Alhambra Linea Profesional

Håndlaget spansk gitar

29 995,-
-+
Produktinfo
Alternativer

Alhambra Linea Profesional har bracing-strukturen (skjelettet) og konstruksjonen fra de verdensberømte Luthier-modellene. Denne bracingen gjør at du får frem mer klarhet i tonene, og sustainen blir helt fantastisk. Det gjør også at du kan forme klangen i instrumentet bedre med spillestilen din. Responsen og projeksjonen i gitaren vanvittig. Når du bestiller dette instrumentet kan vi også be gitarmakeren tilpasse valget av treverk (basert på dine klangpreferanser) og finjusteringen av instrumentet under byggingen slik at det blir akkurat slik som du ønsker. Vi har direkte kontakt med gitarbyggerene på fabrikken og får dem til å lage instrumentet slik du liker det. Vi kan også diskutere detaljene rundt byggingen når vi er nedom fabrikken for å plukke instrumenter og diskutere med gitarmakerne.

I toppen på dette fantastiske instrumentet finner du nøye håndplukket førstesorterings treverk. Du kan velge mellom rød cedar (Thuja plicata) og tysk gran (Picea Abies). Generelt sett kan man si at Picea Abies er veldig godt egnet til å lage fingerspillsgitarer ettersom de har en struktur og fleksibilitet som gir dem godt dynamisk spenn uten at du trenger å bruke så mye kraft. Dette er spesielt viktig på en nylonstrengs-gitar, og til denne modellen plukker gitarbyggerne hos Alhambra spesielt godt treverk. Du kan som nevnt også velge å spesialbestille denne modellen med høykvalitets cedertre (Thuja plicata). Cedertre veier noe mindre og er stivere enn tysk gran. Det gjør at du får en gitar som låter «ferdig innspilt» allerede fra første dag. Du får en kraftig og varm tone som er rik på overtoner. Hvilket treslag du foretrekker er opp til deg og din spillestil. Med granlokk får du en uslåelig allsidighet, mens ceder gir deg et vanvittig spansk temperament. Ettersom alle Linea Profesjonal-modeller bygges på bestilling ringer vi deg opp når bestillingen er lagt for å avtale valg av treverk i lokket og hvordan du ønsker at spillefølelse, klangbilde og strengehøyde skal være på instrumentet. Leveringstid er normalt sett 4-6 uker på spesialbestillinger.

I sarg og bunn finner du Indian Rosewood (Dalbergia latifolia) som er et av mest populære gitartreverkene gjennom tidene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er et oljete og solid treverk som tilfører varme og klarhet til tonen. Allsidighet og detaljrikhet er de viktigste karakteristikkene til dette treverket. Til klassiske gitarer er det ingen tvil om at Indian Rosewood er det perfekte treverket i sarg og bunn. Selvfølgelig forutsatt at du ikke ser etter en helt annen spesiell karakteristikk. Da kan vi hjelpe deg å finne det også.

Utseendet på dette instrumentet er enkelt, men med et øye for detaljer. Dette er spansk håndtverk på sitt beste! Fra den herlige mørke rosewooden til bindinga som går igjen i rosetten, ved stolen og i bindinga rundt gitaren til den perfekte finishen. Dette er en av de virkelig råeste gitarene som kan kjøpes for penger. Gitarmakerne som bygger denne modellen har minimums 4 års erfaring med å bygge høykvalitets Alhambra-gitarer fra før. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, noe som synes i de kosmetiske detaljene og høres i den fantastiske lyden. Gitaren kommer naturligvis i en skikkelig solid koffert, og vi kan garantere at du blir fornøyd!

Ibenholt (Diospyros Crassiflora) gripebret:
Ebony har i århundrer vært ansett som det ultimate treverket å lage gripebrett av. Det er jevnt, veldig hardt og dessuten utrolig stabilt. Det transporterer også lyd på en veldig god måte, og derfor brukes dette så godt som alltid som gripebrett på virkelige høykvalitetsinstrumenter.Ibenholt (Diospyros Crassiflora) gripebret: Ebony har i århundrer vært ansett som det ultimate treverket å lage gripebrett av. Det er jevnt, veldig hardt og dessuten utrolig stabilt. Det transporterer også lyd på en veldig god måte, og derfor brukes dette så godt som alltid som gripebrett på virkelige høykvalitetsinstrumenter.

Cedar (Cedrela Odorata) hals:
I halsen er det valgt en spesiell type cedar som er stabil og kraftig samtidig som den har veldig gode lydmessige egenskaper og overfører vibrasjonene nedover halsen på en svært god og detaljert måte. Akkurat Cedrela Odorata har kjennetegnet høykvalitets spanske gitarhalser i flere hundre år. I USA bruker man tradisjonelt Mahogany i halsen ettersom dette er enda stivere, men hvis du vil ha optimal lydkvalitet er det spansk cedar som gjelder. Man valgt å forsterker kontruksjonen med en innlagt stripe med ibenholt slik at man beholder maksimal styrke og stabilitet uten at det går på bekostning av lyden. Her er det ikke spart på noe.

Det brukes høykvalitets nitro-cellulose-lakk for å få en ideell lydgjengivelse og lydutvikling i dette instrumentet. Nitrolakk er det beste valget for optimal lydkvalitet, men husk at nitro-lakk reagerer med enkelte rimelige gitarstativer som blant annet inneholder for mye løsemidler.