Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
CS-3-CW E1 Alhambra CS-3-CW E1 Alhambra CS-3-CW S E1 Håndlaget spansk gitar

Alhambra CS-3-CW S E1

Håndlaget spansk gitar

17 499,-
-+
Produktinfo
Alternativer
Alhambra CS3 CW E1 er toppmodellen i crossover-serien til Alhambra. Her får du en 100% håndbygget gitar laget med kun førstesorterings Red Cedar i toppen, Ibenholt i gripebrettet og Indian Rosewood i sarg og bunn! Gitaren leveres også med en høykvalitets koffert som tåler omfattende turnébruk og beskytter instrumentet godt. I tillegg får du med Fishman mikrofonsystem og cutaway for å nå høyere opp på gripebrettet.

Rød Cedar (Thuja Plicata):?Cedertre-toppen er mykere og har mer varme og også en tendens til å forsterke lyden ved fingerspill sammenlignet med gran. Dette får fingerspill til å låte veldig klart og imponerende på denne gitaren. Dersom man spiller mye flatpicking/strumming kan et granlokk gi enda mer volum, men ved fingerspill er det cedar som typisk gir den kraftigste tonen. Grunnen til denne forskjellen er at ceder-lokket vil nå et "metningspunkt" der det ikke kan produsere mer volum veldig harde anslag. Dermed vil det forekomme en kompresjon av lyden som endrer karakteristikken og klangfargen i tonen og kan brukes til å fremheve enkelttoner eller partier på en unik måte. Derfor er Cedar ofte det foretrukkede treverket i lokket på en tradisjonell spansk gitar.

Indian Rosewood: ?Indian Rosewood (Dalbergia latifolia) er et av mest populære gitartreverkene gjennom tidene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er et oljete, men samtiig solid treverk som tilfører varme og klarhet til tonen. Allsidighet og detaljrikhet er de viktigste karakteristikkene til dette treverket. Ettersom Indian Rosewood er et fullfrekvenstreverk klarer det å formidle en dypere bass enn hva som er mulig med f.eks Mahogany. Samtidig beholder Indian Rosewood klarheten og detaljene gjennom hele mellomtonen og oppover i diskantområdet. Rett og slett det foretrukne tonetreverket i sarg og bunn hos de fleste klassiske gitarister!

Ibenholt (ebony) gripebrett:?Ebony har i århundrer vært ansett som det ultimate treverket å lage gripebrett av. Det er jevnt, veldig hardt og dessuten utrolig stabilt. Det transporterer også lyd på en veldig god måte, og derfor brukes dette så godt som alltid som gripebrett på virkelige høykvalitetsinstrumenterDen kan også leveres med en førstesorterings tysk grantopp dersom det er bedre tilpasset dine behov. Dette har ingen ekstra kostnad, så ikke nøl med å få skredersydd en gitar akkurat slik du vil ha den. Vår klassiske gitarist Morten hjelper deg gjerne med å finne både modellen, lyden og størrelsen som passer perfekt til deg.
For spesialbestilling eller hvis du vil ha en modell som ikke er lagerført tar du bare kontakt på morten@backstagemusikk.no
TOP Solid Red Cedar
SIDES & BACK Solid Indian Rosewood
NECK Mahogany
FINGERBOARD Ebony
MACHINE HEADS Luxury Gold Plated