Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
CS-1-CW E1 Alhambra CS-1-CW E1 Alhambra CS-1-CW S E1 Håndlaget spansk gitar

Alhambra CS-1-CW S E1

Håndlaget spansk gitar

15 999,-
-+
Produktinfo
Alternativer


Alhambra CS1 S CW E1 er bestselgeren i crossover-serien til Alhambra. Her får du en 100% håndbygget spansk gitar laget med kun førstesorterings Red Cedar i toppen, Rosewood i gripebrettet og mahogany i sarg og bunn! I tillegg får du med Fishman clasica M mikrofonsystem og cutaway for å nå høyere opp på gripebrettet.

Rød Cedar (Thuja Plicata):
Cedertre-toppen er mykere og har mer varme og også en tendens til å forsterke lyden ved fingerspill sammenlignet med gran. Dette får fingerspill til å låte veldig klart og imponerende på denne gitaren. Dersom man spiller mye flatpicking/strumming kan et granlokk gi enda mer volum, men ved fingerspill er det cedar som typisk gir den kraftigste tonen. Grunnen til denne forskjellen er at ceder-lokket vil nå et "metningspunkt" der det ikke kan produsere mer volum veldig harde anslag. Dermed vil det forekomme en kompresjon av lyden som endrer karakteristikken og klangfargen i tonen og kan brukes til å fremheve enkelttoner eller partier på en unik måte. Derfor er Cedar ofte det foretrukkede treverket i lokket på en tradisjonell spansk gitar.

Mahogany: 
Mahogany har tette og jevne årringer samtidig som det er et relativt hardt treverk. For å sette det veldig på spissen får denne gitaren et litt smalere frekvensregister med en liten boost i nedre mellomtone. Konsekvensen blir at gitaren får ekstra varme sammenlignet med rosewood-gitarer og stikker seg mer ut i hektiske lydbilder, og dermed egner seg perfekt til live-bruk og i pop/rock-sammenhenger. Et veldig allsidig treslag.

Den kan også leveres med en førstesorterings tysk grantopp dersom det er bedre tilpasset dine behov. Dette har ingen ekstra kostnad, så ikke nøl med å få skredersydd en gitar akkurat slik du vil ha den. Vår klassiske gitarist Morten hjelper deg gjerne med å finne både modellen, lyden og størrelsen som passer perfekt til deg. For spesialbestilling eller hvis du vil ha en modell som ikke er lagerført tar du bare kontakt på  morten@backstagemusikk.no

 

TOPSolid Red CedarSIDES & BACKSolid MahoganyNECKMahoganyFINGERBOARDRosewoodMACHINE HEADSLuxury Gold Plated