Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
7 FC Flamenco Alhambra 7 FC Flamenco Alhambra 7 FC Flamenco Håndlaget spansk gitar
7 FC Flamenco Alhambra 7 FC Flamenco Alhambra 7 FC Flamenco Håndlaget spansk gitar 7 FC Flamenco Alhambra 7 FC Flamenco Alhambra 7 FC Flamenco Håndlaget spansk gitar 7 FC Flamenco Alhambra 7 FC Flamenco Alhambra 7 FC Flamenco Håndlaget spansk gitar

Alhambra 7 FC Flamenco

Håndlaget spansk gitar

11 499,-
-+
Produktinfo
Alternativer

Alhambra 7FC Flamenco er en helt spesiell gitar. De fleste som prøver den klarer ikke bli enige med seg selv om det beste ved instrumtet er lyden, spillbarheten eller lukten, men det viktige er at du prøver den selv. Ettersom den har en skarpere tone enn en klassisk nylonstrenger vil den være et supert instrument hvis du ser etter en lyd som ligger mellom det du får i en stålstrengsgitar og en nylonstrengsgitar.

Når det kommer til spillbarheten har du ekstra lav action og hele halsen er tilpasset raske posisjonsskifter og avansert spill. For å få maksimalt utbytte av lyden i raske partier har man valgt en heltre topp i tysk gran. Dette gir massevis av volum og klarhet. Her skiller 7FC seg fra lillebroren 3C ved at den har tap plate og høyere sortering på treverket i toppen. Det gir mer tone og mer kraft i lyden. Sarg og bunn er der denne modellen virkelig skiller seg ut fra mange andre. Med bookmatched heltre cypress sarg og bunn får du en klang du har lett etter hele livet (du bare visste det ikke før nå), og lukten av middelhavet på kjøpet. I denne prisklassen finnes det ikke noe bedre alternativ om det er denne klangen du vil ha.