Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
6P Alhambra 6P Alhambra 6P Håndlaget spansk gitar
6P Alhambra 6P Alhambra 6P Håndlaget spansk gitar 6P Alhambra 6P Alhambra 6P Håndlaget spansk gitar 6P Alhambra 6P Alhambra 6P Håndlaget spansk gitar

Alhambra 6P

Håndlaget spansk gitar

9 995,-
-+
Toppmodellen i konservatorie-serien til Alhambra. Med en fyldig og klar klang har du et supert instrument både til øving og konserter.
Produktinfo
Tilbehør
Alternativer

 Denne gitaren har en dypere kropp enn sin lillebror Alhambra 5P, og dermed også en del endringer i strukturen og skjelettet til gitaren. Dette gir en kraftigere tone med mer sustain. Sarg og bunn er lagvis bygget opp med høykvalitets indian rosewood. Denne måten å laminere sarg og bunn på gir en rik og fyldig tone som lydmessig er overlegen mange heltremodeller i det rimelige segmentet. Alhambra 6P er selvfølgelig også pen å se på, men veldig høy kvalitet på håndtverket. Både spillbarhet og utseende er absolutt på nivå med sine storebrødre i concert-serien. Halsen er forsterket med ibenholt på baksiden som gjør gitarhalsen mer stabil over tid og gjør at den holder seg perfekt og lettspilt i mange år fremover..

Cedar:
Cedertre-toppen er mykere og har mer varme og også en tendens til å forsterke lyden ved fingerspill Dette får fingerspill til å låte veldig klart og imponerende på denne gitaren. Dersom man spiller mye flatpicking/strumming kan et granlokk gi enda mer volum, men ved fingerspill er det cedar som typisk gir den kraftigste tonen. Grunnen til denne forskjellen er at ceder-lokket vil nå et "metningspunkt" der det ikke kan produsere mer volum veldig harde anslag. Dermed vil det forekomme en kompresjon av lyden som endrer karakteristikken og klangfargen i tonen og kan brukes til å fremheve enkelttoner eller partier på en unik måte. Derfor er Cedar ofte det foretrukkede treverket i lokket på en tradisjonell spansk gitar.

Indian Rosewood: 
Indian Rosewood (Dalbergia latifolia) er et av mest populære gitartreverkene gjennom tidene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er et oljete, men samtiig solid treverk som tilfører varme og klarhet til tonen. Allsidighet og detaljrikhet er de viktigste karakteristikkene til dette treverket. Ettersom Indian Rosewood er et fullfrekvenstreverk klarer det å formidle en dypere bass enn hva som er mulig med f.eks Mahogany. Samtidig beholder Indian Rosewood klarheten og detaljene gjennom hele mellomtonen og oppover i diskantområdet. Rett og slett det foretrukne tonetreverket i sarg og bunn hos de fleste klassiske gitarister!

Ibenholt (ebony) gripebrett:
Ebony har i århundrer vært ansett som det ultimate treverket å lage gripebrett av. Det er jevnt, veldig hardt og dessuten utrolig stabilt. Det transporterer også lyd på en veldig god måte, og derfor brukes dette så godt som alltid som gripebrett på virkelige høykvalitetsinstrumenter.

Mahogany (Entandrophagma Cylindricum) hals:
Mahogany-halser er sterke og har god overføring av lyd. Treverket gir deg en varm og tydelig tone med mye detaljer. Riktignok lages concert-modellene med en spesialversjon av cedar i halsen som har enda litt bedre lydmessige kvaliteter, men dette trekker også prisen oppover. I prisklassen under 10.000kr gir mahogany deg helt klart mest for pengene når det kommer til halskonstruksjoner.

Denne modellen selges produseres også under navnet "Alhambra Maestro 600", som er nøyaktig samme modell. Alhambra har produsert høykvalitets klassiske gitarer i Spania siden 1965 og er et av de mest anbefalte merkene hos gitarlærere og klassiske gitarister i landet. De baserer seg på tradisjonelt håndtverk og teknikker, men tar også i bruk høyteknologi på fabrikken sin utenfor Alicante sør-øst i spania. Her er klimaet perfekt for å bygge fantastiske klassiske gitarer.

Spesifikasjoner

TOP Solid Red CedarSIDES & BACKLaminated Indian RosewoodNECKMahoganyFINGERBOARDEbonyMACHINE HEADSGold Plated