Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
3C Senorita Alhambra 3C Senorita Alhambra 3C Senorita Håndlaget spansk gitar m/bag

Alhambra 3C Senorita

Håndlaget spansk gitar m/bag

6 499,-
-+
Alhambra 3C er den mest forseggjorte modellen i Alhambra sin "student line". Modellen har heltre Ceder i topplokket, og laminert Mahogany i sarg og bunn, som kombinert med et gripebrett i indisk rosentre gir en varm og god tone med enestående spillbarhet.
Produktinfo
Alternativer
Oppgraderingen fra lillebroren 1C er at denne har høyere sortering på treverket, samt ekstra detaljer utseendemessig. Alt i alt et røverkjøp! Gitaren er i 7/8 størrelse. Perfekt for deg som har litt små hender, eller føler en vanlig klassisk gitar er litt for stor.
Mahogany :Mahogany har tette og jevne årringer samtidig som det er et relativt hardt treverk. For å sette det veldig på spissen får denne gitaren et litt smalere frekvensregister med en liten boost i nedre mellomtone. Konsekvensen blir at gitaren får ekstra varme sammenlignet med rosewood-gitarer og stikker seg mer ut i hektiske lydbilder. Et veldig allsidig treslag og er ikke like krevende når det kommer til teknikk og spillestil som f.eks indian rosewood.
Gripebrett i Indian rosewood (Dalbergia Latifolia) gir deg høy kvalitet til en lav pris. Gitaren blir lettspilt og tilgivende som sørger for at du verken trenger perfekt spillestil eller nypolerte fingernegler for å få en god lyd. For nybegynnere er dette et godt valg av gripebrettstreverk.
Gitaren er håndbygget i Spania med tradisjonelle metoder, og dette er en modell vi kan stå inne for kvaliteten på. Det er ikke uten grunn at gitarlærere flest anbefaler Alhambra, både til nybegynnere og profesjonelle!

Spesifikasjoner

TOP Solid Cedar
SIDES & BACK Laminated Mahogany
NECK Mahogany
FINGERBOARD Indian Rosewood
MACHINE HEADS Nickel Plated