Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
2C Alhambra 2C Alhambra 2C Håndlaget spansk gitar

Alhambra 2C

Håndlaget spansk gitar

4 199,-
-+

Heltremodell med Cedar-heltrelokk.

Disse gitarene er håndbygget i Spania med tradisjonelle metoder, noe som resulterer i en enestående kvalitet i sin prisklasse. Med heltre lokk i cedar har du den gode spanske gitarlyden i en rimelig gitar. Det er ikke uten grunn at gitarlærere flest anbefaler Alhambra, både til nybegynnere og profesjonelle! Den skiller seg fra lillebroren 1C ved at den har noe høyere sortering på treverket og at den har binding både forran og bak på gitaren.

Produktinfo
Alternativer
Rød Cedar (Thuja Plicata):
Cedertre-toppen er mykere og har mer varme og også en tendens til å forsterke lyden ved fingerspill sammenlignet med gran. Dette får fingerspill til å låte veldig klart og imponerende på denne gitaren. Dersom man spiller mye flatpicking/strumming kan et granlokk gi enda mer volum, men ved fingerspill er det cedar som typisk gir den kraftigste tonen. Grunnen til denne forskjellen er at ceder-lokket vil nå et "metningspunkt" der det ikke kan produsere mer volum veldig harde anslag. Dermed vil det forekomme en kompresjon av lyden som endrer karakteristikken og klangfargen i tonen og kan brukes til å fremheve enkelttoner eller partier på en unik måte. Derfor er Cedar ofte det foretrukkede treverket i lokket på en tradisjonell spansk gitar.

Mahogany :
Mahogany har tette og jevne årringer samtidig som det er et relativt hardt treverk. For å sette det veldig på spissen får denne gitaren et litt smalere frekvensregister med en liten boost i nedre mellomtone. Konsekvensen blir at gitaren får ekstra varme sammenlignet med rosewood-gitarer og stikker seg mer ut i hektiske lydbilder. Et veldig allsidig treslag og er ikke like krevende når det kommer til teknikk og spillestil som f.eks indian rosewood.

Gripebrett i Indian rosewood (Dalbergia Latifolia) gir deg høy kvalitet til en lav pris. Gitaren blir lettspilt og tilgivende som sørger for at du verken trenger perfekt spillestil eller nypolerte fingernegler for å få en god lyd. For nybegynnere er dette et godt valg av gripebrettstreverk.

Denne modellen produseres også under navnet Alhambra Maestro 200 som er akkurat samme gitar.

 

Specs

TOP Solid Red Cedar
SIDES & BACK Laminated Mahogany
NECK Mahogany
FINGERBOARD Indian Rosewood
MACHINE HEADS Nickel Plated
BINDING Top and back