Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
1C HT Alhambra  Alhambra 1C Hybrid Terra

Alhambra 1C Hybrid Terra

4 999,-
-+
Disse gitarene er håndbygget i Spania med tradisjonelle metoder, noe som resulterer i en enestående kvalitet i sin prisklasse
Alhambra 1C er innstegsmodellen til Alhambra sin "student line". Med heltre lokk i cedar har du den gode spanske gitarlyden i en rimelig gitar. Det er ikke uten grunn at gitarlærere flest anbefaler Alhambra, både til nybegynnere og profesjonelle!
Produktinfo

Cedertre-toppen er mykere og har mer varme og også en tendens til å forsterke lyden ved fingerspill sammenlignet med gran. Dette får fingerspill til å låte veldig klart og imponerende på denne gitaren. Dersom man spiller mye flatpicking/strumming kan et granlokk gi enda mer volum, men ved fingerspill er det cedar som typisk gir den kraftigste tonen. Grunnen til denne forskjellen er at ceder-lokket vil nå et "metningspunkt" der det ikke kan produsere mer volum veldig harde anslag. Dermed vil det forekomme en kompresjon av lyden som endrer karakteristikken og klangfargen i tonen og kan brukes til å fremheve enkelttoner eller partier på en unik måte. Derfor er Cedar ofte det foretrukkede treverket i lokket på en tradisjonell spansk gitar.

Mahogany: Mahogany har tette og jevne årringer samtidig som det er et relativt hardt treverk. For å sette det veldig på spissen får denne gitaren et litt smalere frekvensregister med en liten boost i nedre mellomtone. Konsekvensen blir at gitaren får ekstra varme sammenlignet med rosewood-gitarer og stikker seg mer ut i hektiske lydbilder. Et veldig allsidig treslag.

Spesifikasjoner

TOP Solid Red Cedar

SIDES & BACK Laminated Mahogany

NECK Mahogany

FINGERBOARD Indian Rosewood

MACHINE HEADS Nickel Plated

BINDING Only on topDenne modellen produseres også under navnet Alhambra Maestro 100 som er samme gitar.