Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
KT-9 Roland  Roland KT-9 Kick Trigger Pedal, lydløst basstrommepe
Forrige bilde
KT-9 Roland  Roland KT-9 Kick Trigger Pedal, lydløst basstrommepe KT-9 Roland  Roland KT-9 Kick Trigger Pedal, lydløst basstrommepe KT-9 Roland  Roland KT-9 Kick Trigger Pedal, lydløst basstrommepe KT-9 Roland  Roland KT-9 Kick Trigger Pedal, lydløst basstrommepe
Neste bilde

Roland KT-9

Kick Trigger Pedal, lydløst basstrommepe

2 470,-
-+
Produktinfo

Å øve trommer hjemme kan noen ganger by på utfordringer. Du har et elektronisk trommesett og bruker hodetelefoner, men det er fremdeles et problem: Den mekaniske lyden hver gang du tråkker på basstrommepedalen, og det hørbare dunket når klubba treffer basstromme-pad-en. Rolands nye KT-9 Kick Trigger Pedal er løsningen, designet for helt lydløs operasjon, uten klubbe og med en koblingsmekanisme vi har søkt patent på. Dette resulterer i en drastisk reduksjon av støy når du spiller, uten å gå på kompromiss med følelsen i pedalen eller spillbarheten. Med KT-9 under foten kan du tråkke til så hardt du bare ønsker, så sent som du vil.

Elektroniske trommesett er langt mer stille enn akustiske trommesett, men fremdeles er det en godt hørbar støy når du tråkker ned en standard basstrommepedal, og en annen når klubba treffer kick pad-en. Hvis lydløs øving er viktig for deg, er KT-9 et must, med design uten klubbe og nyutviklet koblingsmekanisme* som gir en markant lydreduksjon (85%** mindre lyd i øvingslokalet og 63%** mindre i rommene under, sammenlignet med en Roland KD-9 basstrommepedal med klubbe). KT-9 fungerer enda bedre sammen med low-noise mesh hodene på Roland V-Drums, våre NE-10 Noise Eater Isolation Boards og NE-1 Isolation Feet.
Du har satt opp trommesettet slik du ønsker. Med kompakte klubbeløst design, vil KT-9 passe rett inn, den opptar minimalt med plass og gir rom til alle dine favoritt perkusjonsinstrumenter. Den er enkel å sette opp og kompatibel med alle V-Drums lydmoduler med ¼” trigger innganger. KT-9 er det ideelle tillegg til ditt elektroniske trommesett, og gir profesjonell basstrommepedal-følelse med minimal lyd når du øver.