Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
EC-10 Roland  Roland EC-10 ElCajon, hybrid cajon med elektroniske l
Forrige bilde
EC-10 Roland  Roland EC-10 ElCajon, hybrid cajon med elektroniske l EC-10 Roland  Roland EC-10 ElCajon, hybrid cajon med elektroniske l EC-10 Roland  Roland EC-10 ElCajon, hybrid cajon med elektroniske l EC-10 Roland  Roland EC-10 ElCajon, hybrid cajon med elektroniske l
Neste bilde

Roland EC-10

ElCajon, hybrid cajon med elektroniske l

5 380,-
-+
Hybrid Cajon med innebygde elektroniske lyder - en kombinasjon av akustisk Cajon og Rolands elektroniske perkusjonsteknologi.
Produktinfo

EC-10 El Cajon er et unikt og allsidig instrument som gjør at cajon-spillere kan utvide sin soniske palett med elektroniske lyder i «layers». EC-10 er en autentisk akustisk cajon som låter flott i utgangspunktet. I tillegg har den Rolands anerkjente teknologi for elektronisk perkusjon innebygget, og dette gir deg mulighet til å blande inn en rekke utfyllende lyder sammen med cajon. For eksempel tradisjonell perkusjon som tamburin, shaker og akustisk skarptromme, eller elektroniske trommelyder, lydeffekter med mer. EC-10 EL er helt selvforsynt med batteridrift og innebygget forsterkersystem, og legger en dynamisk verden av hybrid perkusjon i hendene på enhver cajon entusiast. Takket være sin kompakte størrelse og allsidighet, har cajon blitt et av de mest populære instrumentene for on-the-go-perkusjon. Fra jam på nærpuben, spilling i bakgården til opptredener på store nattklubber. Med sin innebygde Roland lydmodul og uavhengige slagsensorer for topp og sideflater, utvider EC-10 cajonens organiske enkelhet med nye uttrykksmuligheter for enhver musikalsk sjanger. Du kan krydre singer/songwriter- og combo-giggene med en ekstra pålagt tamburin eller djembe, legge til backbeats med en akustisk eller TR-808 skarptromme, eller bringe inn litt «dunk» i bassregisteret med en elektronisk basstromme. Cajon-lyder optimalisert for studio er også tilgjengelig for å forsterke den akustiske cajon-lyden med mer dybde, dimensjon og punch.

Lydkontrollene på EC-10 er montert på toppen og designet for raskt tilgang og enkel betjening mens du spiller. Du bruker dedikerte kontroller for å scrolle gjennom lydkategorier, mens nærliggende knapper lar deg velge mellom et utvalg av variasjoner innen samme kategori. Etterpå bruker du volumkontrollen på baksiden for å justere nivået på den «layer-ede» lyden, og bruker Trigger Balance-knappen for å justere balansen mellom topp- og kantlyden. Du kan også sette sensitiviteten i triggingen etter din egen smak og personlige spillestil.

En del av cajonens appell er at den er ukomplisert og helt selvforsynt. Selv om EC-10 inneholder high-tech elektronikk, ivaretar den til fulle den organiske gå-hvor-du-vil vibben som cajon-spillere elsker. En innebygget forsterker og coaxial høyttaler leverer høykvalitets lyd som holdertritt med akustiske gitarforsterkere og andre instrumenter, og seks AA batterier leverer opp til 12 timer spilletid for lange jammer hvor som helst. Det finnes også en hendig inngang for å koble til smarttelefon eller andre musikkspillere – hjemme eller på gigen. Og siden EC-10 er et ekte akustisk instrument, kan du alltid skru av elektronikken og spille på den som enhver vanlig cajon. På toppen av det hele fungerer den som en ekstra stol et musikkrom eller i stua når du ikke spiller!