Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
4066321 Mapex MA529SF-BAW MAPEX MA529SF-BAW Rock Shell-pack inneholder 22x18 basstr

MAPEX MA529SF-BAW

Rock Shell-pack inneholder 22x18 basstr

7 150,-
-+
Mapex har skapt en ny serie trommer og hardware som er spesielt utformet for trommiser som er klar for å bytte ut nybegynnersettet sitt til et trommesett i mellomprisklassen som er superenkle å stemme. Rock Shell-pack inneholder 22x18 basstromme
Produktinfo

Mapex har skapt en ny serie trommer og hardware som er spesielt utformet for trommiser som er klar for å bytte ut nybegynnersettet sitt til et trommesett i mellomprisklassen som er superenkle å stemme. Mars series har grunne stammer i 100% bjørk med en helt ny type fasing av kantene, SONIClear™, som følger trommeskinnets kontur som gjør at kontaktflaten med skinnet blir optimal. Dette resulterer i mer power og gjør trommene superenkle å stemme til den tonen man vil ha. Mars series hardware er designet for å matche trommene, kraftige og stødige, uten å være overdimensjonert. De fins i både krom og i sort.

    Rock Shell-pack inneholder 22x18 basstromme, 10x7, 12x8 tammer, 16x14 gulvtam, 14x 6½ skarp og TH676 dobbel tamholder. Farge: Bonewood (benhvit). Sarger, stemmehus og fester i sort.