Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
4066449 Mapex MA446S-BZW MAPEX MA446S-BZW Rock 24 Shell-pack inneholdende 24x16

MAPEX MA446S-BZW

Rock 24 Shell-pack inneholdende 24x16

7 150,-
-+
Mapex har skapt en ny serie trommer og hardware som er spesielt utformet for trommiser som er klar for å bytte ut nybegynnersettet sitt til et trommesett i mellomprisklassen som er superenkle å stemme
Produktinfo

Mapex har skapt en ny serie trommer og hardware som er spesielt utformet for trommiser som er klar for å bytte ut nybegynnersettet sitt til et trommesett i mellomprisklassen som er superenkle å stemme. Mars series har grunne stammer i 100% bjørk med en helt ny type fasing av kantene, SONIClear™, som følger trommeskinnets kontur som gjør at kontaktflaten med skinnet blir optimal. Dette resulterer i mer power og gjør trommene superenkle å stemme til den tonen man vil ha. Mars series hardware er designet for å matche trommene, kraftige og stødige, uten å være overdimensjonert. De fins i både krom og i sort.

    Rock 24 Shell-pack inneholdende 24x16 basstromme (uten tamholder), 12x8 tam, 16x16 gulvtam, 14x 6½ skarp, samt AC910 multiclamp og TH687S tamholderarm. Farge: Nightwood (sort). Sarger, stemmehus og fester i sort.