Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
L852222 Propellerhead  Propellerhead Reason 9 Upgrade Download

Propellerhead Reason 9 Upgrade Download

1 199,-
-+
Oppgradering fra Reason 1-8. Musikkproduksjonsprogram med synther, samplere, trommemaskiner og Audio/MIDI Sequencer i et smakfullt og brukervennlig studiomiljø.
Produktinfo
Alternativer

I Reason 9 finner man flere nye enheter, og 3 av dem tilhører "player"-enhetene. F. eks finner vi Note Echo, Scales and Chords og Dual Arpeggiator. Note Echo genererer rytmiske MIDI-delays som forvandler paden din om til en rytmisk melodi eller "glitchete" trommer ved hjelp av Scales and Chords. Dual Arpeggiator utvider rekkevidden til begge disse funksjonene. En ytterligere ny funksjon er "Pitch Edit". I tillegg til at Pitch Edit korrigerer sur vokal, så kan den funksjonen også konvertere innspilte melodier til MIDI-noter, altå en klassisk Audio-MIDI Converter. Disse nyhetene, kombinert med en nyutvuklet og utvidet Soundbank og en gjennomgående oppdatering/opprydning i grensesnittet, gjør Reason 9 til en av de mer spennende oppdateringene til nå.

 

For mer enn 14 år siden lanserte Propellerhead deres første versjon av Reason. På det tidspunktet var systembegrensninger, høy latency og lite RAM medvirkende til at de nyutviklede softsynthene var tunge å jobbe med. Med Reason snudde Propellerhead hele denne problematikken på hodet, da deres software med samplere, synther og sequencer enkelt kunne kjøres på datidens datamaskiner. Programmet slo beina vekk under konkurrentene og Propellerhead ble over natten en av de absolutt tøffeste aktørene i bransjen.

I dag finner man programmet i de fleste større studioer og hos låtskrivere/produsenter som vil ha et komplett musikksystem på sine stasjonære eller bærbare datamaskiner. Integrasjonen med andre programmer, som f.eks ProTools™, Cubase™, Logic™ og Ableton™, via Propellerheads egenutviklede Rewire-protokoll, gjør systemet til den perfekte kreative partneren for større programmer.

Reason vil derfor også fungere som en perfekt skisseblokk når man er borte fra et stasjonært oppsett eller studio, noe som sikrer at idéene ikke glemmes og at man raskt kan teste ut en basslinje, et riff eller arrangement. Når man er tilbake kan idéene enkelt overføres til et større oppsett og man kan jobbe videre.

.