Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
L834285 IK Multimedia 834285 Ik Multimedia Amplitube 4 [Download]
Forrige bilde
L834285 IK Multimedia 834285 Ik Multimedia Amplitube 4 [Download] L834285 IK Multimedia 834285 Ik Multimedia Amplitube 4 [Download] L834285 IK Multimedia 834285 Ik Multimedia Amplitube 4 [Download] L834285 IK Multimedia 834285 Ik Multimedia Amplitube 4 [Download]
Neste bilde

Ik Multimedia Amplitube 4 [Download]

1 919,-
-+
Prisvinnende gitar- og bassforsterker-plugin som gjenskaper hele signalkjeden fra instrument til innspillingsenhet på en svært realistisk og intuitiv måte.
Produktinfo

AmpliTube 4 er en av verdens sterkeste gitar- og bassprogramvarer for Mac/PC som fungerer både som frittstående program eller som plugin i en DAW. AmpliTube gjenskaper hele gitar/bass-signalkjeden fra instrument til innspillingsenhet, og gjør det på en høyst realistisk og intuitiv måte.

AmpliTube har alltid holdt fokus på realisme, og har en helt ny Cab Room-funksjon som er den mest avanserte kabinett-seksjonen noensinne laget, og tilbyr et helt nytt nivå av tilpasning og fleksibilitet aldri tidligere sett verken i software eller i virkeligheten. Cab Room har nå 5 ulike tilpasningsseksjoner: Valg av kabinett med justering av størrelse hvor man kan velge hvilken høyttalerkasse man vil matche med forsterkeren, individuelle valg av høyttaler hvor man bytter ut enkelte høyttalere, mikrofonutvalg- og plassering for å finne høyttalerens «sweet spot», valg av rom hvor man velger innspillingsomgivelser, og en mikserseksjon som tillater brukeren å mikse nivåer på høyttalermikrofoner, rom, direktesignal fra forsterkeren og den samlede Main-miksen. Aldri før har en slik grad av kontroll og tilpasning vært tilgjengelig for finjustering av høyttalerseksjonen.

AmpliTube 4 ønsker 5 nye klassiske forsterkermodeller velkommen, og representerer noen av de britiske høydepunktene fra 70-, 80- og 90-tallet. Hver forsterker er modellert fra bunnen av for å gjenspeile disse klassiske britiske forsterkerne så godt og nøyaktig som mulig: Brit 8000, Brit 9000, Red Pig, Brit Silver og Brit Valve-Pr.

AmpliTube 4 handler fundamentalt sett om å utforske nye tonale muligheter, og den nye «Acoustic Sim»-funksjonen forvandler el-gitaren til en en svært realistisk akustisk gitar. Den tilbyr fantastisk realisme og en fantastisk spilleopplevelse som kan finjusteres med de innebygde kontrollene.

AmpliTube 4 leveres med en en innebygd Custom Shop-butikkfunksjon som lar deg kjøpe tilleggsverktøy når som helst. Det store utvalget forsterkere, effekter, kabinetter osv. omfatter offisielt sertifiserte modeller fra noen av de mest legendariske produsentene som bl.a.: Fender, Mesa/Boogie, Ampeg, Orange, Gallien-Krueger, THD og T-Rex, Fulltone, Wampler Pedals, Dr. Z, ENGL m.fl.

 

*5 nye britiske forsterkermodeller og matchende kabinetter basert på klassisk britisk lyd fra 60-, 70-, 80-, og 90-tallet
*Svært realistisk akustisk gitar-simulator som forvandler el-gitarsignalet til en akustisk gitar
*UltraTuner – verdens mest presise digitale stemmeapparat
*Lyd som holder bransjestandard med DSM (Dynamic Saturation Modeling ) og VRM (Volumetric Response Modeling) for Hyper-Realistic emulering av virkelig utstyr og de aller beste modellene
*Perfekt som studio-plugin og miksing i en Mac/Win DAW
*Perfekt også til livebruk da AmpliTube også kjører frittstående med tilkobling MIDI-kontroll
*Høyeste samplinghastighet: 96 kHz
*Opp til 12 effekter, 2 forsterkere, 4 x doble effektloops + 2 kabinetter + 2 x dobbelkabinettsmikrofoner + 2 x doble rommikrofoner og 8 rack-effekter kan konfigureres på opp til 8 serie/parallelle konfigurasjoner
*To bevegelige mikrofoner lar deg mikke opp kabinettet på samme måte som i virkeligheten