Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
1790020 Cakewalk SONAR PROFESSIONAL CAKEWALK SONAR PROFESSIONAL

CAKEWALK SONAR PROFESSIONAL

1 795,-
-+
Produktinfo

SONAR er utviklet for det moderne musikkstudio og har en mengde innebygde og kraftfulle produksjonsverktøy som holder verdensklasse, designet nettopp for å holde kreativiteten og produktiviteten på topp.

Produsèr, spill inn, redigèr og miks dine ideer til profesjonelle innspillinger som enkelt kan deles på YouTube, Soundcloud og Facebook etc.

SONAR består av tre varianter; ARTIST, PROFESSIONAL og PLATINUM som er skreddersydde for sine respektive målgrupper. En fellesnevner er den kraftfulle 64-bits motoren og det prisbelønte Skylight-grensesnittet som gir brukeren full mulighet til personlig og inspirerende konfigurering av arbeidsflyten.

SONAR PROFESSIONAL hever listen ytterligere for de som produserer på høyere nivå og som liker en analoglignende arbeidsflyt.

Ved hjelp av bransjeledende redigeringsverktøy som f. eks. Addictive Drums 2, AudioSnap, Melodyne Essential, ProChannel og den nye Studio Mixing Suite, med deres vintage-effekter av høy kvalitet fra Nomad factory og The Blue Tube bundle, kommer du langt på vei.

    50 stk kraftfulle innebygde effekter
    18 stk virtuelle instrumenter som f. eks. Addictive Drums 2, Session Drummer 3, TH2 SONAR Guitar Processor, Studio Instruments collection, Z3TA+ Classic, Dimension LE, Rapture LE, Cyclone
    3 stk ProChannel moduler