Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
AE-10 Roland  Roland AE-10 All-New Digital Wind Instrument with Tra
Forrige bilde
AE-10 Roland  Roland AE-10 All-New Digital Wind Instrument with Tra AE-10 Roland  Roland AE-10 All-New Digital Wind Instrument with Tra AE-10 Roland  Roland AE-10 All-New Digital Wind Instrument with Tra AE-10 Roland  Roland AE-10 All-New Digital Wind Instrument with Tra
Neste bilde

Roland AE-10

All-New Digital Wind Instrument with Tra

9 810,-
-+
Digitalt blåseinstrument med tradisjonell saksofonfingersetting og fleksibel lydbank med SuperNATURAL-teknologi.
Produktinfo

Roland Aerophone AE-10 er et banebrytende digitalt blåseinstrument med tradisjonell saksofonfingersetting og en lang rekke fleksible, innebygde lyder. "Perlene" og fingersettingen vil umiddelbart føles kjent for erfarne saksofonister, og en pustesensor og SuperNATURAL-lydteknologi er utviklet for å gjøre hele opplevelsen så dynamisk og naturlig som mulig - som å spille saksofon. Det omfattende lydutvalget gjenskaper sopran-, alt-, tenor- og barytonsaksofon, i tillegg til blåseinstrumenter som klarinett, trompet, strykere og synthesizere. Med innebygde høyttalere, batteridrift og mulighet for tilkobling til musikkprogram, så er AE-10 er utrolig spennende tilskudd til markedet for elektroniske blåseinstrumenter.
Aerophone AE-10 har en layout som er veldig lik en vanlig saksofon - helt ned til oktavknappen på venstre hånd. AE-10 har også en sensitiv pustesensor, formet som et tradisjonelt munnstykke. Munnstykket reagerer også på bitt, slik at alle uttrykksfulle teknikker som vibrato og pitch virker også her. Selv nybegynnere vil være i stand til å spille med ulike lydvalg umiddelbart.

Ingenting er verre enn en studiojobb som stopper opp fordi du trenger et instrument du ikke har tatt med deg. Med AE-10 tar du med deg mange instrumenter samtidig, som klarinett, fløyte, obo, trompet, fiolin og mange flere. Til og med spennende instrumenter som shakuhachi og erhu med autentisk pitch og skalaer som de akustiske originalene. Når du har prøvd ut de individuelle lydene kan du skape hele ènmannsensembler ved å legge flere blåseinstrumenter oppå hverandre med Brass Section-innstillingen. AE-10 er også utstyrt med et utvalg synthlyder som er skreddersydd for å bli spilt via pustesensoren.

Med 6 x AA batterier er du trådløs og mobil, og de innebygde monitorhøyttalerne gir deg komfortabel lyd i intime spillesituasjoner. Du har også muligheten til å koble deg direkte til PA eller forsterker for å få mer volum, uten å måtte bruke mikrofon. Med hodetelefonutgangen kan du spille døgnet rundt, uten å forstyrre andre.

Roland Aerophone AE-10 er kraftig instrument i seg selv, men det lar deg også være kreativ med eksternt utstyr. Du kan koble deg til datamaskin via USB og spille på softsynther og eksterne MIDI lydmoduler gjennom musikkprogrammet ditt. Et elektronisk blåseinstrument gir deg muligheter man ikke har på en vanlig tangentsynth.


Specs

*40 lyder med plass til ytterligere 100
*Effekter: Multi-effekter, Chorus, Reverb
*LCD-skjerm
*Jack inn, hodetelefonutgang, USB Port for USB MIDI
*Inkl. brukermanual, AC adapter, reim, bag og deksel til munnstykke